top of page
Puppy die les volgt

Puppy training te Westende

Opleiding tot brave hond van 8 tot 16 weken
Uniek in West-Vlaanderen!

Les in kleine groepjes van 3 biedt vele voordelen. Er is meer aandacht voor elke pup en er is uitgebreid tijd om vragen te stellen. Zo garanderen we optimaal dat u en uw pup de juiste begeleiding krijgen.

Uw hond leert in de eerste plaats vaardigheden om in het gezinsleven sociaal en braaf te kunnen functioneren, vb. beleefd omgaan met voedsel, niet opspringen, zelfbeheersing uitoefenen, kalm zijn rond andere honden, ... Daarnaast leert uw pup snel en efficiënt de basiscommando's zoals zit, lig, los, af, blijf en nog veel meer!

Bovendien leert u als eigenaar hoe u met uw pup kunt omgaan om probleemgedrag in de toekomst te voorkomen en hoe u best inspeelt op het typische puppygedrag.

 

De lessen zijn dan ook ingedeeld per thema: Socialisatie, zindelijkheid, puppy bijten, verzorgende handelingen, ...

De laatste les mag de groep zelf een thema kiezen. Zo zijn op het einde van het pakket van vijf lessen zeker al uw vragen beantwoord!

Elke les bestaat uit een deel theorie en een deel praktische oefeningen. Tussendoor kunnen er steeds vragen gesteld worden binnen het thema van de dag.

Praktisch

Pakket van 5 lessen van anderhalf uur voor 125euro*

*Geen annulatie mogelijk wegens kleinschalige groepen

De lessen gaan door op woensdag of

donderdag avond om 19u

Actuele startdata op onze Facebook

Meeuwenlaan 24A

8434 Westende

Je pup leert zich laten verzorgen zonder zorgen tijdens les 4

Reviews puppytraining Hondenmanieren

Naast het opvoeden van uw pup staat ook het groepsgebeuren centraal. Door de kleine groepjes (3 deelnemers) wordt er intensief samengewerkt. We leren van elkaar, delen dezelfde opvoedingsvragen en de liefde voor honden.

Daarnaast krijgen de pups de kans om met andere rassen in contact te komen, wat bijdraagt tot een sociale hond op latere leeftijd. We zien er strikt op toe dat het spelen op een verantwoorde, veilige en beleefde manier gebeurt, zodat het leuk is voor elke pup.

Wilt u ook uw pup de beste kans geven zich te ontpoppen tot brave, sociale hond? Schrijf u dan snel in! Wegens het beperkte aantal plaatsen is het aan te raden in te schrijven voor u uw pup in huis heeft.

Op de flyer vindt u meer concrete info wat het programma betreft. Neem snel een kijkje!

Waarom voor onze opleiding kiezen?

Uw pup kan reeds vanaf 8 weken starten in tegenstelling tot de meeste hondenscholen.* Dit is cruciaal voor de socialisatie van uw pup, om de kans op probleemgedrag zo klein mogelijk te maken

U houdt van een persoonlijke, vrolijke en hondvriendelijke aanpak

U hecht waarde aan vakkennis. De lesgeefster volgde opleiding aan de hoge school tot klinisch dierengedragstherapeut, de meest gespecialiseerde opleiding in België en beschikt over 10 jaar ervaring

U vindt het vooral belangrijk dat uw hond een goede familiehond wordt en u wil de kans op probleemgedrag zo veel mogelijk beperken

U werkt liever in kleine groepen, omdat uw pup zich dan beter kan concentreren, meer aandacht krijgt en u meer vragen kunt stellen

U werkt graag in een comfortabele binnenruimte waar u kunt zitten en waarbij de lessen kunnen doorgaan ongeacht het weer

* We werken in een hygiënische ruimte met enkel gevaccineerde pups. De vloer wordt met ontsmetting gedweild. Urine en uitwerpselen worden onmiddellijk en grondig gereinigd met ontsmetting. De groepjes zijn zeer klein en het gaat om steeds dezelfde pups. Al deze factoren zorgen er voor dat het risico op besmetting wordt geminimaliseerd.

bottom of page