top of page
Schattige puppy's

Prive puppytraining en opvoedingsadvies

Opvoeding van uw pup

Een pup opvoeden is niet simpel.


Puppybaasjes maken zich vaak zorgen om specifieke gedragingen:
 

  • de pup huilt 's nachts

  • hij is bang van andere honden of vreemden

  • hij is nog steeds niet zindelijk,

  • hij bijt schoenen kapot of meubilair, … of in uw vingers!
     

Hierbij kan ik u helpen zodat u vastberaden uw pup kunt opvoeden

 

Er is slechts één puppy-tijd, je kan niet opnieuw beginnen, geef je pup de beste kansen en schrijf je snel in
Hondenmanieren wijst de weg

Graag help ik jullie om door deze uiterst belangrijke periode te geraken. Uw pup krijgt opleiding op maat. Hij leert de commando's en manieren die u belangrijk vindt.

 

Privélessen hebben vele voordelen: De lessen zijn aangepast aan uw agenda, uw kiest wat op het programma staat, uw pup kan zich beter concentreren en krijgt alle aandacht. Daarnaast staat de opvoeding centraal, om samen uw pup te laten ontpoppen tot zijn best mogelijke zelf.

Dit alles op een zo aangenaam mogelijke manier voor zowel hond, als eigenaar zodat jullie zo snel mogelijk volop genieten van elkaars gezelschap.

U kunt mij om het even welke vraag stellen over uw puppy: Hoe pak ik de socialisatie best aan? Welke voeding geef ik best? Hoe ga ik om met puppybijten? Hoe maak ik hem zo snel mogelijk zindelijk? Hoe gewen ik hem aan de dierenarts en verzorgende handelingen? Mijn pup vertoont nu al angst/agressie hoe voorkom ik dat dit erger wordt?

Ik begin met goed te luisteren naar jullie verhaal en een inschatting te maken van uw wensen en de eigenheid van uw pup. Ik geef jullie tips en we stellen samen een plan van aanpak op. U leert uw hond beter kennen en weet hoe u op specifiek gedrag moet inspelen. We gaan ook direct aan de slag zodat u onmiddellijk resultaat ziet.

Ik vind het hierbij erg belangrijk om samen met jullie tot een haalbaar plan te komen waar jullie zich 100% in kunnen vinden.

 

Ik heb hierbij 1 doel voor ogen:

Gelukkige baasjes met gelukkige hondjes!

Image by Matthew Foulds

0471 57 15 14

bottom of page