ontspannen hond die luistert

Training & opvoeding

Privé hondentraining

Train een hond die iedereen jaloers maakt!
Image by Tadeusz Lakota
 • U wil dat uw hond bezoek beleefd begroet
   

 • U wil uw hond los kunnen laten zonder zorgen
   

 • U wil aangenaam en ontspannen wandelen met uw hond
   

 • U wil dat het klikt tussen uw kinderen en de hond
   

 • U wenst probleemgedrag te voorkomen en bent proactief
   

 • U wil dat uw hond luistert als u wat vraagt
   

 • U en uw hond zijn 2 handen op 1 buik

Dan bent u bij Hondenmanieren aan het juiste adres!
Bekijk ook onze lessen in kleine groepjes:
Training & Tricks

Hondenmanieren werkt via positieve training waardoor de band tussen u en uw hond enkel sterker wordt. De training is plezant voor zowel hond als eigenaar.

Via een consultatie in de praktijk achterhalen we welke aanpak het best werkt voor uw specifieke hond. Hondenmanieren werkt
op maat dus u kunt met al uw vragen bij mij terecht.

Ik vind het belangrijk dat u snel resultaat ziet en plezier beleeft aan de lessen. Via privé les is er geen afleiding en leert uw hond snel nieuwe commando's. U kiest zelf wat uw hond leert. Of het nu gaat om netjes wandelen aan de lijn, een perfecte 'kom hier' als uw hond losloopt of de basiscommado's zoals zit, lig, blijf en los, u bent bij Hondenmanieren aan het juiste adres. Tevens vinden we oplossingen voor ongewenst gedrag zoals opspringen, graven, trekken aan de lijn, meubels vernielen of wat dan ook.

Voor wie liever in kleine groepjes werkt bieden we onze opleiding 'Training & Tricks' aan te Westende. Hier werken we in groepjes van drie aan de gehoorzaamheid van uw hond, het wandelen aan de lijn, het leren van trucjes en het beleefd omgaan met andere honden. Geschikt voor alle niveaus.