Middelkerke             Hondenmanieren Hondengedragstherapeut en Hondenschool             0471 57 15 14

Puppy training te Nieuwpoort

Opleiding tot brave hond van 8 tot 16 weken
Uniek in West-Vlaanderen!
TIJDENS COVID-19 GRATIS PUPPY-HOTLINE

Les in kleine groepjes van 3 of 4 biedt vele voordelen. Er is meer aandacht voor elke pup en er is uitgebreid tijd om vragen te stellen. Zo garanderen we optimaal dat u en uw pup de juiste begeleiding krijgen. Uw pup leert snel en efficiënt de basiscommando's zoals zit, lig, los, af, blijf en nog veel meer!

Daarnaast leert uw hond vaardigheden om in het gezinsleven sociaal en braaf te kunnen functioneren, vb. beleefd omgaan met voedsel, niet opspringen, zelfbeheersing uitoefenen, kalm zijn rond andere honden, ...

Bovendien leert u als eigenaar hoe u met uw pup kunt omgaan om probleemgedrag in de toekomst te voorkomen en hoe u best inspeelt op het typische puppygedrag.

 

De lessen zijn dan ook ingedeeld per thema: Socialisatie, zindelijkheid, puppy bijten, verzorgende handelingen, ...

De laatste les mag de groep zelf een thema kiezen. Zo zijn op het einde van het pakket van vijf lessen zeker al uw vragen beantwoord!

Elke les bestaat uit een deel theorie en een deel praktische oefeningen. Tussendoor kunnen er steeds vragen gesteld worden binnen het thema van de dag.

Praktisch

Pakket van 5 lessen van anderhalf uur voor 100euro

De lessen gaan door op  donderdag avond om 19u

te Vets For Pets Nieuwpoort

Actuele startdata op onze Facebook

Albert I Laan 107, 8620 Nieuwpoort

Je pup leert zich laten verzorgen zonder zorgen tijdens les 4

Wat vonden jullie er van? Laat het ons weten!

Naast het opvoeden van uw pup staat ook het groepsgebeuren centraal. Door de kleine groepjes (3 à 4 deelnemers) wordt er intensief samengewerkt. We leren van elkaar, delen dezelfde opvoedingsvragen en de liefde voor honden.

Daarnaast krijgen de pups de kans om met andere rassen in contact te komen, wat bijdraagt tot een sociale hond op latere leeftijd. We zien er strikt op toe dat het spelen op een verantwoorde, veilige en beleefde manier gebeurt, zodat het leuk is voor elke pup.

Wilt u ook uw pup de beste kans geven zich te ontpoppen tot brave, sociale hond? Schrijf u dan snel in! Wegens het beperkte aantal plaatsen is het aan te raden in te schrijven voor u uw pup in huis heeft.

Op de flyer vindt u meer concrete info wat het programma betreft. Neem snel een kijkje!

Ontdek ook
de opleiding
Training & Tricks
het Fun pakket

Contacteer me vrijblijvend

0471 57 15 14

In samenwerking met: